Afscheidsbloemen

Het is zwaar om afscheid te nemen van een dierbare. Daarom vertalen we jouw herinneringen, emoties en gevoelens in prachtige afscheidsbloemen. Wij helpen u  graag met de mooiste afscheidsbloemen. Echter besteden we veel aandacht aan het maken van uw afscheidsbloemen, zodat je op een mooie manier de laatste eer kunt betuigen aan je dierbare. We maken de bloemen zo persoonlijk mogelijk. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan gerust naar 0512-331693. 

Afscheidsbloemen_gemaakt door 't blommehuske.nl
Afscheidsbloemen_gemaakt door 't blommehuske.nl_afscheid
Afscheidsbloemen_gemaakt door 't blommehuske.nl_rouwstukken

Afscheidsbloemen: Een persoonlijk afscheid van een dierbare

Wij weten dat de keuze van bloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Door naar verschillende afscheidsbloemen te kijken zul je merken dat sommige bloemen je meteen aanspreken.

In de winkel kunnen wij  voorbeelden laten zien aan de hand van verschillende boeken. Wij kunnen dit speciaal voor begrafenissen en crematies omzetten naar persoonlijke rouwboeketten en -stukken. We hebben een aparte ruimte waar we alles kunnen doornemen. Je kunt rustig jouw persoonlijke wensen met ons bespreken. Wij kunnen ook persoonlijke items verwerken in de rouwboeketten en -stukken. Bij de bloemen kun je altijd een bijpassend lint of een bijpassende kaart bestellen.

t Blommehuske
Alde Dyk 4
9288 XC Kootstertille
Tel: 0512-331693
Email: info@blommehuske.nl