Online bloemen bestellen en laten bezorgen

Wil je vandaag nog leuke bloemen laten bezorgen, of bent u opzoek naar mooie bloemen! In ons assortiment vind je altijd een geschikt boeket, gemaakt door een vakkundige bloemist!

Je bloemen voor 14.00 uur bestellen, betekent vandaag laten bezorgen. Op zaterdags is het voor 12 uur bestellen, dezelfde dag laten bezorgen. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland. Dus wil je vandaag nog leuke bloemen geven, voor een verjaardag, bedankje of een trouwdag? Wij van het Blommehûske regelen dat voor u!

Bij ons kun je makkelijk prachtige bloemen bestellen. In ons assortiment heb je keuze in allerlei boeketten en kamerplanten, in verschillende maten met heel veel soorten bloemen. Van authentieke rode rozen, Lelie’s, zonnebloemen en vrolijke, kleurrijke gerbera’s. Bij ‘t Blommehuske is voor iedereen wel een mooie bloem te vinden. Voor elke gelegenheid hebben we een passende collectie en kan jij mooie bloemen bezorgen. Ook gedurende het hele jaar door blijven we het assortiment aanpassen aan elk seizoen.

 • Boeketten

  Boeketten (12)

  Terug naar webwinkel Boeket laten bezorgen Bekijk het aanbod in onze webshop eens en kies voor elke gelegenheid een boeket met jouw persoonlijke boodschap. Boeket rozen Geboorteboeket Romantische bloemen Pluk boeketten Er is niets mooiers dan een boeket laten bezorgen bij een vriend(in), geliefde of…
 • Kadobon

  Kadobon (1)

  Kadobon Met de blommehuske kadobon geef je altijd lievelingsbloemen cadeau! om aan iemand te geven die van bloemen houdt. Heb je geen idee van welke bloemen de ontvanger leuk vind of van houd,  geef dan deze kadobon.
 • Kamerplanten

  Kamerplanten (7)

  Kamerplanten Kamerplanten zijn onmisbaar voor het in het huis. Hiermee wordt namelijk een gezellige en persoonlijke sfeer gecreĂ«erd. Ook zorgen kamerplanten voor vocht en zuurstof. Er wordt als het ware een stukje natuur in huis gehaald. Kamerplanten zijn er in allerlei soorten, vormen en maten.…