Rouwarrangementen bij ‘t Blommehûske.

Wil je een rouwarrangement, rouwstuk of rouwboeket bestellen voor een begrafenis? Dan ben je bij ons op de juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan rouwbloemen in verschillende stijlen en kleuren. Hierdoor stel je altijd een rouwstuk naar wens samen om jouw dierbare een laatste dienst te bewijzen. Door onze jarenlange ervaring met het leveren van rouwboeketten, rouwstukken en grafstukken kunnen we voor elke begrafenis of crematie de juiste rouwbloemen verzorgen als aankleding van de kist, de kerk en de gedenkplaats. Onze rouwbloemen zijn van de goede kwaliteit blommehuske.nl is de uitvaartbloemist in Friesland.

Rouwboeket laten bezorgen.

Wij bezorgen het rouwboeket op elke locatie. Dus ook bij de kerk of begraafplaats in Kootstertille, en ook bij een rouwcentrum in Drogeham. Blommehûske in Kootstertille zorgt ervoor dat het rouwboeket op het juiste moment wordt bezorgd en dat de bloemen op hun allermooist zijn..

Heb je vragen of twijfel je ergens over? neem contact met ons op.

Welke soorten rouwbloemen zijn er?

Rouwbloemen komen in vele soorten en maten. Eigenlijk is er een grof onderscheid te maken tussen twee soorten:

Een rouwboeket is een boeket met bloemen, zoals je die ook kent van een gewoon boeket. Uiteraard zijn deze qua bloemen en kleur zo geselecteerd, dat ze geschikt zijn als rouwboeket.

Een rouwstuk zijn bloemen gestoken in oase. Bij een rouwstuk bestaan veel verschillende soorten:

  • Druppelvormig, bol of ovaal rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of op de kist
  • Kistaankleding: meestal geplaatst op de kist
  • Krans, hart of andere vorm rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of bij de kist

Uiteraard kan je volledig naar eigen wens hiervan afwijken