Rouwstuk bestellen, een liefdevolle herinnering

Rouwstukken kunnen een zekere troost bieden en kunnen een bepaalde emotie overbrengen, die wij vaak niet kunnen verwoorden. Bij ‘t blommehûske luisteren wij naar uw wensen en vertalen dit naar een liefdevol rouwstuk. Wij probeert er ook altijd een persoonlijke element aan te geven.

Wij bieden een ruim assortiment afscheidsbloemen in diverse stijlen. Zo maken wij onder andere rouwboeketten, biedermeiers, druppels, kransen en kistbedekkingen. Wanneer u nog een laatste groet wilt brengen aan een overledene, kunt u kiezen voor een of meerdere rouwlinten. Rouwlint is te verkrijgen in diverse kleuren.

Een waardig afscheid met afscheidsbloemen van Bloomed

Aan de hand van voorbeelden en uw wensen stel ik het bloemwerk samen voor een mooie herinnering en een passend afscheid. Graag kom ik hiervoor bij u langs om u in alle rust te adviseren. Wij bezorgen daarnaast op een gewenste

Kom langs in onze winkel of geef uw wensen telefonisch door. Uiteraard leveren wij ook de eventuele linten met tekst en rouwkaarten. Ons team bezorgt, indien gewenst, het rouwboeket op het door u doorgegeven adres.

Wij helpen u graag als u hulp nodig heeft voor het bestellen van een Rouwstuk, Rouwbloemen, Rouwarrangement, Rouwstuk, Graftak of Sympathieboeket voor een begrafenis of uitvaart

Rouwstuk met lint bestellen

Bij een rouwstuk wordt ook vaak een lint besteld. Dit biedt u de mogelijkheid nog enkele laatste, mooie afscheidswoorden te richten aan de overledene en nabestaanden. Het vinden van de juiste woorden is niet altijd even makkelijk, Wij geeft u bij het bestellen van het rouwboeket met rouwlint ook een aantal tips. Uiteraard kunt u ook alleen namen op het rouwlint vermelden.

Bloemen in rouwstukken, een persoonlijke keuze 

De keuze van een rouwstuk is erg persoonlijk. Wat was het karakter van de overledene? Van welke bloemen hield hij of zij? Van een traditionele ovaal tot zelfs een voetbalshirt of gereedschap. Ook persoonlijke dingen kunt u meenemen naar ons. Om het u nog makkelijker te maken heeft ‘t Blommehûske wat voorbeelden van rouwstuk, rouwstuk.

Rouwarrangement van 't Blommehûsk
Rouwstuk wit/paars
Rouwstuk wit
Rouwstuk oranje

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons mailen, bellen, of het onderstaande contactformulier invullen.

‘t Blommehûske 
Alde dyk 4
9288 XC Kootstertille
info@blommehuske.nl
0512-331693

*Bereikbaar vanaf dinsdag tot en met zaterdag.

Openingstijden

Maandag:     gesloten
Dinsdag:       9.00-18.00
Woensdag:  9.00-18.00
Donderdag: 9.00-18.00
Vrijdag:         9.00-18.00
Let op, wij hebben geen koopavond!
Zaterdag:     9.00-16.00

 

"Zoals je was, blijf je altijd voor mij."