Valentijnsboeket laten bezorgen

Wilt u een  prachtig mooi Valentijnsboeket laten bezorgen? Bekijk dan ons online aanbod Valentijnsboeketten. Valentijnsdag valt dit jaar op een vrijdag (14 februari 2020). Via onze website garanderen wij de levering op de dag van de liefde! Het is op Valentijnsdag niet mogelijk om een boeket te laten bezorgen binnen een bepaald tijdsvenster. Standaard vindt de bezorging plaats tussen 09u00 en 18u00.

Boeket voor Valentijnsdag anoniem laten bezorgen?

Wij bieden u de mogelijkheid om volledig anoniem een Valentijnsdag boeket te laten bezorgen. De ontvanger zal niet kunnen zien wie het Valentijnsboeket heeft laten bezorgen. Ook kunt u nog een extra persoonlijk kaartje toevoegen met daarop uw boodschap. Bij stap 1 van het bestelproces kunt u kiezen voor het anonniem laten bezorgen en daar kunt u tevens een kaartje selecteren. De rest zullen wij voor u regelen.

LET OP: voor bezorging op Valentijnsdag dient uw bestelling uiterlijk binnen te zijn op vrijdagdag 14 februari 2020 voor 14u00.

Verzorgingstips voor de ontvanger van het boeket

 • Bloemen schuin afsnijden

  Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

   
 • Neem een schone passende vaas

  Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemenvoeding niet toe te voegen.

   
 • Niet op de tocht…

  …bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Vragen over het bestellen of bezorgen van een Valentijnsboeket?

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van Valentijnsboeketten via onze webshop, neem dan gerust contact met ons op via het . Doorgaans beantwoorden wij al uw vragen binnen 24 uur.