Valentijnsdag vieren we met mooie bloemen

Bloemen geven maar ook bloemen krijgen.

Valentijnsdag vieren we met mooie bloemen. Van de ondervraagden zegt 80% weleens een bloemetje te kopen voor Valentijnsdag. De meeste mensen doen dat voor hun partner. Toch worden er ook bloemen gekocht voor vrienden of vriendinnen, (groot)ouders of kinderen.

In vergelijking met andere jaren is het opvallend dat meer mensen van plan zijn bloemen te kopen voor vrienden, vriendinnen of grootouders. Vorig jaar gaf ‘slechts’ 40% aan bloemen te kopen voor vrienden of vriendinnen. Daarnaast kocht 34% bloemen voor ouders of grootouders. Dat is dit jaar een stuk meer.
Nog liever dan bloemen geven, zouden we op Valentijnsdag bloemen ontvangen: 86% van de ondervraagden geeft aan graag een bloemetje te krijgen.

valentijnsdag vieren we met mooie bloemen

Anoniem valentijns bloemen versturen.

Op Valentijnsdag worden er ook meer anonieme bloemen cadeau gedaan dan op een normale dag. 47% van de ondervraagden zegt heel blij te zijn met boeket van een anonieme afzender. 13% vreest in dat geval thuis wat uit te leggen te hebben, 21% niet kan slapen voor de afzender bekend is

Valentijns bloemen bezorgen op valentijnsdag

Wil jij je grote liefde verrassen met een origineel valentijnscadeau? Bij Blommehûske kun je namelijk kiezen uit een mooi assortiment valentijn bloemen. Kies voor een prachtig valentijnsboeket om mee te verrassen tijdens valentijnsdag. Je kunt je valentijn bloemen online bestellen bij Blommehûske. Wij bezorgen de bloemen en planten speciaal op valentijnsdag!

Een ding is zeker de verrassing zorgt voor een blijvende lach op het gezicht van de ontvanger en bezorgd een onvergetelijke Valentijn!

Valentijns bloemen bestellen.

Valentijnsboeket bestellen voor 14 uur is de zelfde dag nog versturen, bezorgen door heel Nederland.