Workshop creatief bloemschikken

Wilt u een gezellige en creatieve avond bloemschikken samen met uw dochter, vriendin, buurvrouw of uw partner? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij organiseren minimaal 3 keer per jaar een workshop  met het thema wat past bij dat moment. Hierbij valt te denken aan workshops met het thema pasen, herfst of kerst. 

Het mooie van deze avond is dat iedereen, ongeacht of u wel of geen ‘ groene’ vingers heeft, naar huis gaat met een fantastisch eindresultaat. Kortom gezellige avond uit voor iedereen!

U maakt zelf uw eigen gecreëerd bloemstuk onder de deskundige “leiding” van onze bloemisten. Tijdens deze avonden zijn alle materialen bij de prijs inbegrepen. Uiteraard wordt u ook voorzien van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Wij zien u graag op 1 van onze avonden workshop bloemschikken.

 

Workshop creatief  bloemschikken bij ‘t blommehûske in kootstertille

Workshops zijn op aanvraag ook mogelijk bij een deelname van minimaal 8 personen. Leuk voor een vrijgezellenavond of als bedrijfsuitje. 

Voor meer informatie  kunt u contact met ons opnemen.

WORKSHOP VOOR THUIS

Er waren genoeg mensen die graag samen met iemand een DIY kerstworkshop thuis wilden gaan maken. Dus hierbij het beloofde voorbeeld van het DIY kerststuk. De kosten bedragen € 30,-. (Excl. eventuele verzendkosten) Dit is dus incl. alle materialen en een filmpje die je dan toegestuurd krijgt met een uitleg van mij. Zo doen we het toch nog een beetje samen. Je moet hierbij wel een lijmpistool gebruiken, mocht je deze niet hebben dan kunnen we altijd zien of je 1 van mij kunt lenen als je in de buurt woont.

Vanaf nu kunt u zich opgeven via de app 0512331695,
of klik hieronder op de button.

Graag minimaal een week van te voren opgeven? Zodat wij het pakket kunnen klaar maken voor u.  

Aanmelden

Opgeven voor de workshop bloemschikken kan telefonisch op 0512-331693 of per e-mail Stuur ons een mail of kom gezellig langs in onze winkel o.v.v. je naam, het aantal personen en telefoonnummer.

Het doorgaan van de workshop is onder voorbehoud van voldoende deelname. Indien de workshop niet doorgaat word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Dit is inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers.

Een paar reacties van onze klanten

Gezelligheid, kwaliteit en keuze van de bloemen, goede uitleg. Koffie en gebak
Geertje
Super gezellige workshops gegeven op een leuke manier. Thuiskomen met een relax gevoel en een mooi bloemstukje! Mee naar huis te nemen!
Hillie
De gezelligheid, mooie verse bloemen, knappe ideeën, fijne mensen, aangename werkplaats, prachtige eindresultaten. Dikke pluim voor Baukje van 't Blommehûske te koostertille.
Klaske
De fijne, gemoedelijke sfeer. De deskundige uitleg en de ruimte voor eigen creativiteit.
Sjoukje