Workshop creatief bloemschikken

Wilt u een gezellige en creatieve avond bloemschikken samen met uw dochter, vriendin, buurvrouw of uw partner? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij organiseren minimaal 3 keer per jaar een workshop  met het thema wat past bij dat moment. Hierbij valt te denken aan workshops met het thema pasen, herfst of kerst. 

Het mooie van deze avond is dat iedereen, ongeacht of u wel of geen ‘ groene’ vingers heeft, naar huis gaat met een fantastisch eindresultaat. Kortom gezellige avond uit voor iedereen!

U maakt zelf uw eigen gecreëerd bloemstuk onder de deskundige “leiding” van onze bloemisten. Tijdens deze avonden zijn alle materialen bij de prijs inbegrepen. Uiteraard wordt u ook voorzien van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Wij zien u graag op 1 van onze avonden workshop bloemschikken.

 

Workshop creatief  bloemschikken bij ‘t blommehûske in kootstertille

Workshops zijn op aanvraag ook mogelijk bij een deelname van minimaal 8 personen. Leuk voor een vrijgezellenavond of als bedrijfsuitje. 

Voor meer informatie  kunt u contact met ons opnemen.

KOM JE OOK VOOR EEN GEZELLIGE AVOND WORKSHOP 

We hebben voor dit jaar weer gekozen voor een leuke Paasworkshop. Om mee te beginnen. Haal het voor jaar lekker in huis met deze mooi creatief paalworkshop Leuk om op tafel te zetten. 

 Hier word je toch vrolijk van? Maak het gezellig in je huis.

Vanaf nu kunt u zich opgeven via de app 0512331695,
of klik hieronder op de button.

Graag minimaal een week van te voren opgeven? Zodat wij het pakket kunnen klaar maken voor u.  

Hier onder de voorbeelden van workshops 2022

Aanmelden

Opgeven voor de workshop bloemschikken kan telefonisch op 0512-331693 of per e-mail Stuur ons een mail of kom gezellig langs in onze winkel o.v.v. je naam, het aantal personen en telefoonnummer.

Het doorgaan van de workshop is onder voorbehoud van voldoende deelname. Indien de workshop niet doorgaat word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Dit is inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers.

Een paar reacties van onze klanten

Linda
Kerstworkshop coronaproof thuis gezellig doen
Lees verder
Geweldig! Ik heb meegedaan met een online kerstworshop. Ik had nog nooit meegedaan met een workshop, maar ik vond de uitleg in de video heel duidelijk. Het eindresultaat is heel leuk geworden! Heel erg bedankt, Baukje, voor het verzorgen van deze workshop
Alie
Kerstworkshop coronaproof thuis gezellig doen
Lees verder
Mooi kerststuk en vooral gelachen! Wat hebben we het weer naar ons zin gehad! Altijd gezellig en weer enrom bedankt voor het mooie stuk
Esther
Kerstworkshop coronaproof thuis gezellig doen
Lees verder
Ik raad je zeker aan! weer een topwerkshop! tot de kerst!
Aukje
Trouwboeket
Lees verder
Wij willen jou bedanken voor het mooie bloemwerk wat jij voor de trouwerij van onze dochter hebt gemaakt
Tjitske
Kerstworkshop coronaproof thuis gezellig doen
Lees verder
Superleuke relaxte workshops!
Grytsje
Kerstworkshop coronaproof thuis gezellig doen
Lees verder
TOP, Wat een prachtige kerstfilm hebben jullie ervan gemaakt!